Marlyse Blue sponsor VV Buitenpost MO13

Het meisjesteam van VV Buitenpost MO13 draagt met trots nieuwe clubkleding. Marlyse Blue heeft het elftal van een mooi tenue voorzien waarmee de speelsters goed voor de dag komen. De meisjes zijn blij met het cosmeticamerk als nieuwe sponsor.100% natuurzuiverMarlyse Blue is gevestigd in Drachten en biedt huidverzorging en huidverbetering zonder chemische toevoegingen. De beautyproducten zijn 100% natuurzuiver en gemaakt van organische extracten en oliën. Marlyse Blue is verkrijgbaar bij tientallen partnersalons in Nederland en België. Ook zijn de producten te bestellen via marlyseblue.com in de webshop. De ondernemers Coby Blaauw, Piet Dijkstra, Uilke van der Meulen en Hielke Jan Ellens zijn de drijvende krachten achter het cosmeticamerk.Marlyse Blue sponsor VV Buitenpost MO13

Lees verder »