Motorroutes in Noordoost Fryslân: leuke routes!

Ben je op zoek naar leuke motorroutes in Fryslân, dan moet je zeker deze routes in het noordoosten van Fryslân eens volgen. Je kunt een route nemen welke door Dokkum komt, wat een prachtige stad is om met de motor te bezichtigen. Daarnaast zijn er genoeg terrasjes in Dokkum te vinden om te pauzeren. Buiten Dokkum zul je veel dorpen vinden, met verschillende monumenten. Tussen de dorpen rij je voornamelijk door een polderlandschap, maar je kunt er ook voor kiezen om vlak langs de duinen te rijden. Er zijn verschillende N-wegen welke je kunt volgen om snel langere afstand af te leggen, maar het leukste is natuurlijk om binnendoor van dorp naar dorp te rijden. Door de polder rij je over verschillende wegen, waarbij je er ook voor kunt kiezen om een onverhard pad te volgen. Hier moet je motor natuurlijk wel geschikt voor zijn. Hieronder staan twee leuke motorroutes...

Lees verder »