Overval snackbar Heerenveen; wie herkent deze man? (video)

Heerenveen – Op 14 oktober 2018 rond 19.45 uur kwam een gemaskerd persoon een snackbar in Heerenveen binnen en onder bedreiging van een mes dwong hij het personeel van de snackbar om de kassalade af te geven. Vervolgens vluchtte de persoon weg in de richting van de Wiekslag. Personeelsleden zijn achter de overvaller aangelopen tot aan het parkje bij de Buizerd maar hier raakte de dader uit zicht. Door de politie zijn alle uitgangen van het parkje afgezet en is er met speurhonden gezocht. Helaas werd de dader niet meer aangetroffen. De bewakingscamera van de snackbar maakte opnames van de overvaller. Doordat de dader een bivakmuts droeg is het gezicht helaas niet te zien. De overvaller droeg een zwarte jas, een ripped jeans en zwarte Adidas schoenen met een lichtkleurige zool. Mocht u informatie hebben die kunnen helpen in het opsporingsonderzoek, neem dan contact met ons op. Heeft u iets...

Lees verder »