ELP-NEF wil demonstraties voor- en tegenstanders Zwarte Piet in weiland houden

De politieke partijen van de huidige raad zijn blijkbaar helemaal in de war. Vorige jaar werden alle linkse en rechtse partijen inclusief typetjes die op de terreurlijst staan nog uitgenodigd om te demonstreren tussen de kinderen bij de intocht van Sinterklaas, dit verkiezingsjaar is alles anders.Grote termen als niet welkom, geen plaats voor opruiing, niet dichtbij de kinderen en het liefst op een afgelegen terrein, zijn bij politieke partijen te lezen in diverse nieuwsartikelen. Wat is er nu daadwerkelijk anders vergeleken met vorig jaar? Lijkt een beetje op zieltjes winnen, en ze hopen blijkbaar dat de inwoners een slecht geheugen hebben.Voor ELP-NEF is het heel simpel, iedereen heeft het recht op het houden van een demonstratie en daar moet de gemeente dan ook de mogelijkheid voor bieden. Of het nu voorstanders zijn of tegenstanders van Zwarte Piet het maakt ons niet uit zolang het maar een demonstratie is op een...

Lees verder »