Hoveniersbedrijf Herman de Vries sponsort materiaal nieuwe scoutinggroep Polaris

HEERENVEEN – Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Heerenveen schenkt Scouting Polaris pionierpalen en touw, waarmee de nieuwe scoutinggroep hun jeugdleden uitdagende pionierobjecten kan laten bouwen. Tijdens de opkomst van zaterdag 10 november 2018 draagt Herman de Vries bij de Overtuin het materiaal officieel over aan Scouting Polaris. Pionierpalen worden samen met touwen gebruikt om grote tijdelijke objecten, zoals torens, draaimolens of kamptafels, te bouwen. Hierbij worden de palen onderling met knopen en sjorringen verbonden. Doordat de palen wel tot 10 meter lang kunnen zijn en alleen door touwen bijeen worden gehouden is moet er aan de knopen de nodige aandacht worden besteed. Hier ontwikkelen de jeugdleden zich dan ook al vanaf jonge leeftijd in. Herman de Vries: “Bij Scouting Polaris zijn ze duurzaam en met oog voor de natuur bezig, wat goed past bij mijn hoveniersbedrijf. De manier waarop Scouting Polaris hun jeugdleden laat groeien en de betrokkenheid van hun...

Lees verder »