Kinderen de baas bij sc Heerenveen

HEERENVEEN – Voor één dag door het leven als Personal Club Assistent bij sportclub Heerenveen. Op World Children’s Day, 20 november, wordt deze droombaan – en talloze meer droombanen – vervuld door kinderen. Tientallen bedrijven en organisaties door heel Nederland werken mee aan de actie ALS EEN BAAS van UNICEF Nederland. Op de speciale vacaturewebsite www.unicef.nl/alseenbaas staan alle droombanen vermeld. Kinderen kunnen zich nu aanmelden. De komende week kunnen kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar zich opgeven voor een van de vele vacatures. Voor één keer zijn de kinderen de baas. Wat zouden zij doen als ze het voor het zeggen hebben? ‘Het is superbelangrijk dat de stem van kinderen wordt gehoord, in het bijzonder op World Children’s Day – de dag van de Rechten van het Kind. Op die dag wordt er mét kinderen gepraat, niet alleen over’, zegt Gina Adu van het UNICEF Jongerenpanel. Dat...

Lees verder »