Wat een feest

Op zaterdag 24 november organiseert Badhús De Westereen een gezellige avond voor mensen met een beperking. Met zijn nummers als ‘Wat een feest’ , ‘Sofia’ en ‘Je kan er om huilen’ en nog veel meer prachtige nummers laat zanger Gaatze Bosma iedereen bewegen, meezingen en meedoen op deze avond. Dat je in het dagelijkse leven beperkt bent wil niet zeggen dat er geen feestje gebouwd kan worden.Gaatze Bosma is niet alleen een rasechte Westereender maar ook een inmiddels zeer bekende Westereender. In het zuiden van het land hebben ze Bekende Nederlanders ook wel BN’er genoemd, maar hier in Friesland en verre omstreken is Gaatze Bosma een BW’er, een Bekende Westereender. Zijn overvolle agenda was gelukkig voor deze bijzondere avond nog niet gevuld en hij was zeer bereid om een ‘thuiswedstrijd’ te doen.Naast zanger Gaatze Bosma zal de zeer bekende en in de regio populaire DJ Hendrik de muzikale omlijsting van...

Lees verder »