Deze maand in de Bios Heerenveen

HEERENVEEN – Het is weer herfst. Mócht november nou koud, druilerig en nat worden, vrees en huil dan niet: de Bios in Heerenveen biedt uitkomst met een aantal heerlijke films. Welke titels mag je zeker niet missen, als je tussendoor een rustmoment wilt pakken? Wel, deze. Vanaf 8/11 Overlord WOII. Een groep Amerikaanse paratroepers worden gedropt in bezet Frankrijk en ontdekken een geheim laboratorium waar maniakale experimenten plaatsvonden en komen oog in oog met een nieuw soort vijanden. Vanaf 14/11 Fantastic Beast: The Crimes of Grindlewald De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald ontsnapt en Newt Scamander moet wederom jacht maken op hem. Vanaf 22/11 Robin Hood Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood...

Lees verder »