Dames DOS maatje te klein voor Hevoc

Op papier beloofde het een echte thriller te worden. De volleybaldames van DOS Kollumerzwaag, de nummer drie op de ranglijst in de eerste klasse F, moest het opnemen tegen Hevoc, de nummer twee. Een thriller werd het echter niet. DOS speelde een paar goede sets, maar de ploeg uit Heerenveen was over de gehele linie net iets te sterk voor de thuisploeg. Het werd 0-4.Bij het inspelen bleek al dat Hevoc een team is met ambitie. Harde klappen, lange meiden en een uitgebreide inspeelroutine. Het was duidelijk dat hier een sterke tegenstander aan het werk was. DOS liet zich hier niet door van de wijs brengen en kende in de eerste set een vliegende start. Door het supersterke blokduo Hendrika van der Meulen en Tilly Dijkstra had de aanval van Hevoc geen kans. Tel daar bij op een aantal pittige serves en de voorsprong was een feit. Maar Hevoc paste...

Lees verder »