Gevallen telefoon en alcohol zorgen voor forse aanrijding in Drachten

Drachten – Vrijdagavond omstreeks 20.15 uur vond er een ongeval plaats op Het Blauwgras in Drachten. De bestuurder is hierbij meegenomen door de politie. De bestuurder van de Ford reed over Het blauwgras toen plotseling zijn telefoon viel. Omdat hij zijn telefoon zou oppakken van de grond, knalde hij vol tegen de geparkeerde Seat aan. De Seat schoof door de klap zo’n 15 meter door. Door de klap raakte de Ford fors beschadigd. De ter plaatse gekomen politie heeft een alcohol test genomen bij de bestuurder, en hieruit kwam dat de man had gedronken. Hij liet weten dat hij drie wijntjes had gehad en onderweg was naar de winkel. De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau om een ademtest te doen. Omdat de bestuurder last had van nekklachten, stond er een ambulance klaar bij het politiebureau om de man te onderzoeken. Of hij uiteindelijk is overgebracht naar het...

Lees verder »