Harkema-Opende en Oostergo zoeken de weg omhoog

Het seizoen is nog jong, maar voor de beide ploegen die morgenmiddag op De Bosk tegenover elkaar staan zijn de belangen enorm. Het is een kwestie van aanhaken bij de middenmoot of voorlopig nadrukkelijk naar onderen kijken op de ranglijst.Voor zowel Harkema-Opeinde als Oostergo is dit een hard gelag. De verwachtingen in beide kampen waren hoger voor aanvang van het seizoen. Oostergo greep vorig seizoen op een haar naast promotie naar de derde klasse. In de nacompetitie bogen de kleibewoners pas laat het hoofd voor SJS uit Stadskanaal. Met 6 uit 3 en een vervolg van het bekertoernooi was de start van het huidige seizoen prima voor de ploeg van de nieuwe trainer Douwe de Val. De laatste weken hapert de machine. De competitiewedstrijden tegen AVC, FC Birdaard en Rottevalle gingen verloren. Ook in het bekertoernooi was het einde verhaal. Afgelopen dinsdag won Drachtster Boys met 1-12 op sportpark De...

Lees verder »