Succesvolle aftrap Business Breakfastclub Heerenveen

HEERENVEEN – Sinds dinsdag 6 november heeft Heerenveen haar eigen Business Breakfastclub, kortweg BBC. Een veertigtal ondernemers was om acht uur ’s ochtends in Sportstad Heerenveen getuige van de openingshandeling. Deze werd verricht door burgemeester Van der Zwan, turnkampioen Celine van Gerner en Jan Swart, manager bij Sportstad en stuurgroep voorzitter van de nieuwe ontbijtclub. Business Breakfastclub Heerenveen is bedoeld voor ondernemers uit Heerenveen en omgeving. Met hun lidmaatschap steunen zij direct het goede doel: de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. “Mooi dat ondernemend Heerenveen op deze manier een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het verblijf van gezinnen met een zorgintensief kind in de Hoeve”, aldus de burgemeester. Het ondernemersontbijt vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats, stipt van 8 tot 9. Elke ondernemer kan zich aansluiten bij de BBC. Het lidmaatschap is niet persoonsgeboden en er is ook geen sprake van aanwezigheidsverplichting of branche-exclusiviteit. Doordat de leden bij...

Lees verder »