SVT maatje te groot voor Triumphera ds 1

Bekerwedstrijd: De volleybalsters van Triumphera komen zowel uit in de reguliere competitie als in de bekercompetitie. Na winst in de eerste ronde tegen Lycurgus uit Groningen, namen de dames het afgelopen woensdag op tegen SVT ds 1 uit Ternaard.SVT speelde vorig jaar nog een klasse hoger, dus de Kollumer dames wisten dat er hard gewerkt zou moeten worden. Coach Jan Hamstra kon niet over zijn volledige selectie beschikken.Buitenaanvalster/ diagonaal Jildau Zweering had andere verplichtingen en aanvoerder Greetje Dobbinga raakte vorige week geblesseerd. Doordat het team bestaat uit 10 speelsters leidt dit echter gelukkig niet direct tot bezettingsproblemen. Coach Hamstra start met Tineke Babois op de spelverdeling en Antje de Vries op de diagonaal. De laatste speelt dit seizoen voor het eerst op die positie maar heeft al meermalen bewezen dat ze op die plek prima uit de voeten kan. Anne de Vries en Lieneke Hoof nemen hun vaste plaats op...

Lees verder »