Black Friday bij Fideliz Mediation te Heerenveen

HEERENVEEN – Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om 03.00 uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen. Fideliz Mediation is geen winkel, toch wil de eigenaresse, Bernadette Keijzer, graag gebruik maken van deze dag om mensen die een conflict hebben of op zoek zijn naar een relatiecoach graag op deze dag de gelegenheid bieden om gratis kennis te komen maken en een gratis sessie te volgen. “Zo kan men bekijken en voelen of mediation iets voor hen ken betekenen”. vertelt Bernadette. “Het zou toch mooi zijn als men de kerstdagen “conflictloos” in kan...

Lees verder »