Feestelijk afscheid juf Hendrika van CBS ’t Oegh

Op vrijdag 9 november werd er door CBS ’t Oegh in Munnekezijl feestelijk afscheid genomen van juf Hendrika de Boer. Juf Hendrika is 12 jaar actief geweest op CBS ’t Oegh.De eerste jaren als leerkracht en de laatste drie jaar als directeur. Om 12.30 uur werd juf Hendrika bij het bord van Munnekezijl opgewacht door alle leerkrachten en kinderen. Juf Hendrika mocht toen plaats gaan nemen in een Chevrolet Caprice. Met een lawaaioptocht liepen de kinderen achter de auto aan een rondje door het dorp. Bij school aangekomen, maakten de kinderen met ballonnen een erehaag en zongen ze een afscheidslied.Daarna mocht juf Hendrika plaatsnemen in de gemeenschapsruimte, waar ze getrakteerd werd op een heerlijke high tea en prachtige cadeaus van de kinderen. Het was een prachtig afscheid en de kinderen en het team van CBS ’t Oegh wensen juf Hendrika heel veel succes en plezier met haar nieuwe baan als...

Lees verder »