Glossy ChristenUnie overhandigd aan burgemeester Van den Berg

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november a.s. heeft de ChristenUnie Noardeast-Fryslân een glossy gemaakt, die huis-aan-huis wordt verspreid in de nieuw te vormen gemeente. Het luxe uitgevoerde blad heeft een oplage van 17.500 exemplaren. Diverse kandidaat raadsleden komen aan het woord over o.a. de kracht van samen, een mogelijke ouderen ambtenaar, diverse initiatieven die de nieuwe gemeente mooier maken, winkelen in de binnenstad van Dokkum, de samenwerking rond het Lauwersmeer, het buitendijks gebied en een interview met Carola Schouten, de huidige minister van Landbouw.Het magazine is verder opgevuld met een artikel over klimaatverandering, een interview met Anna van Breggen (wielrennen), een wandeling met een stadsgids en nog veel meer artikelen. Het eerste exemplaar is afgelopen vrijdag door Jan Jarig van der Tol (kandidaat raadslid) aangeboden aan burgemeester Wil van den Berg van Ferwerderadiel. Hij sprak zijn grote waardering uit over de visie van de ChristenUnie over Noardeast-Fryslân.Glossy ChristenUnie overhandigd aan...

Lees verder »