Kerstconcert Brassband Pro Rege in RK kerk Heerenveen

HEERENVEEN – Op zaterdag 15 december 2018 om 19.30 uur organiseert Brassband Pro Rege in de RK Kerk in Heerenveen haar eigen Kerstconcert. Tijdens dit concert staat de ‘Messiah’ van Georg Friedrich Händel centraal. Vier klassiek geschoolde solisten zingen onder begeleiding van Brassband Pro Rege de mooiste aria’s uit dit meesterwerk van de beroemde componist. Dit zijn Arleen van Wijland (sopraan), Anne-Marieke Evers (alt), Harry van Berne (tenor) en Donald Bentvelsen (bas). Alle vier hebben ze een prachtige staat van dienst als solist bij uiteenlopende klassieke muziekgezelschappen in Nederland, zelfs ook in het buitenland. Brassband Pro Rege ziet er naar uit om samen met hen op te treden. Brassband Pro Rege is  op 27 oktober jl. op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen kampioen geworden in de 1e divisie. Het verplichte werk waarmee ze dit kampioenschap hebben gewonnen, zal Pro Rege ook spelen tijdens het Kerstconcert. Foto: ©NBK, Akkelien Reitsma

Lees verder »