LIVE: Verkiezingsdebatten live op Streekomroep RTV NOF

Dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF hoeven inwoners van de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân in november niks te missen van de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u na het invullen van de StemWijzer op ikbeneruit.frl nog twijfels volg dan de verkiezingsdebatten in Kollum, Burdaard en Dokkum om uw definitieve keuze te bepalen. Ook verschijnt deze week de najaars-editie van het RTV NOF Magazine met daarin veel aandacht voor politiek.CDA, ChristenUnie, ELP-NEF, FNP, Gemeentebelangen, PvdA, S!N, VVD en de Waddenpartij gaan de komende maand meerdere keren met elkaar in debat over zaken die uw leven en uw omgeving direct raken. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van straten, veiligheid, windmolens, gaswinning, onderwijs en openingstijden van winkels en cafés. Via de kanalen van RTV NOF kunt u de debatten live volgen.Maandag 12 november 19.30 uur Gemeentehuis Kollum o.l.v. Ingrid WagenaarVrijdag 16 november 20.00 uur MFC Burdaard o.l.v. Wim BronsMaandag 19 november 19.30 uur IJsherberg...

Lees verder »