Volle bak bij POPstad Heerenveen in café Bleeker

HEERENVEEN – Op vrijdag 9 november was de eerste POPstad Heerenveen, Kort en Krachtig van dit seizoen. Cafe Bleeker in het hart van het Friese Haagje was gastheer van POPstad die muziektalent een podium wil geven. Het cafe stond tijdens de optredens van de bands Mailbox, van den End en Band, Hardz en B’84 vol met publiek die in pauzes vermaakt werden door DJ Danny. Een geslaagde avond die afgesloten werd met de melding dat de volgende POPstad Heerenveen, Kort en Heavy zal zijn op vrijdag 8 februari 2019 in cafe Skoffel. POPstad Heerenveen is een initiatief van: Jan Julius Buwalda, Menno Bleeker, Rick Dam, Musyk Fabriek en Active Productions met ondersteuning van: Evelien de Vries, Jacob Sijtsma, Paul van Wijngaarden, De Snaar Muziekhandel Heerenveen, Van der Glas B.V. Blaas- en slaginstrumenten en Café de Blauwe Kater.

Lees verder »