Geweldig optreden van twee koren in Westergeest

Zaterdagavond was in de Tredder een optreden van het Westereender Popkoor uit de Westereen en de Sangersjongers uit Oudwoude. Het bestuur van MFC de Tredder organiseerde dit jaar eens wat anders dan toneel. Ze nodigden bovengenoemde koren uit. Het contact was snel gelegd omdat de dirigente bij beide koren is betrokken.OptredenMeerdere keren was er een gezamenlijk optreden van beide koren, waarbij liedjes werden gezongen als Imagine, In nije dei en perfect, dat zeer indrukwekkend was.Van de Sangersjongers hoorden de aanwezigen liedjes zoals Let it be, Can stop the feeling, Lean on me, Aquarius. Van het Westereender popkoor o.a. Medley Streets of Londen, raise me up,  Proud Mary.Na afloop werden de beide koren hartelijk bedankt door Rinse Andringa, voorzitter van het bestuur van de Tredder voor hun optreden en was er voor de dirigente een prachtig bos bloemen.  Verder gaf hij aan, dat het zeker voor herhaling vatbaar is.Geweldig optreden van...

Lees verder »