Diploma’s en jubilarissen bij jaarlijkse korpsavond brandweer

JUBBEGA – Tijdens de korpsavond afgelopen zaterdag in de Koppenjan te Jubbega heeft Brandweer Fryslân een aantal jubilarissen in aanwezigheid van burgemeester Ellen van Selm van Opsterland en Tjeerd van der Zwan van Heerenveen gehuldigd voor hun jarenlange inzet. Daarnaast zijn er diploma’s uitgereikt voor basisopleiding brandweer (manschap A) en brandweerchauffeur. De korpsavond werd gehouden in De Koppenjan in Jubbega. In totaal ging het om acht brandweerlieden van vier verschillende posten (Gorredijk, Jubbega, Beetsterzwaag en Ureterp) die een diploma kregen of jubilaris waren. Diploma’s Manschap A: Martijn van Bree                                   Post Jubbega Hidde Wijnstra                                      Post Beetsterzwaag Pieter Ploegstra                                    Post Gorredijk Brandweerchauffeur: Alberto Veenstra                                   Post Gorredijk Jubilarissen 12½ jaar           Ljibbe Bijstra                 3 september 2018         post Gorredijk 20 jaar              Erik Hoekstra                1 september 2018         post Jubbega 30 jaar              Klaas Smith                   1 april 2018                   post Gorredijk 35 jaar              Gerk Hijlkema           ...

Lees verder »