Topdrukte voor TTS Dammers

Tijdens de maandagavond gehouden onderlinge competitie werden de messen geslepen voor alle komende wedstrijden de eerstvolgende week.Uitslagen:Sape Hiemstra - Willem Hofstede 3-0Bareld Bekkema - Tjipke Vlasma 3-0Pieter Dijkstra - Wytze vd Meulen 3-0 remise geweigerd.Simen Atsma - Bareld Bekkema 1-1Joop de Graaf - Ate Oosterhof 0-3 rode lantaarn.Henk Westerhof - Cees Dijkstra 3-0 kanshebber titel gevloerd.Rein van der Wal - Gerrit Terpstra 1-1 onbeslist.Karel de Bruin - Tjidsger Veenstra 3-0 sterkste stijger.Haye Wittermans - Anton vd Ploeg 1-1Deze avond werd als trainingsronde beschouwd voor het overvolle programma in de komende week.A.s. woensdag vind in Drachten het z.g.n. 50+ toernooi plaats waar een zestal TTS ers acte de presence zullen geven.Zaterdag a.s. gaat het zaterdagteam voor de landelijke competitie op bezoek bij het sterke team van Huizum 2 uit Leeuwarden.Maandag 26 november wordt in de damarena een thuiswedstrijd gespeeld door het vlaggeschip in de Friese bondscompetitie tegen het team uit URK.Diezelfde...

Lees verder »