14 december laatste meidenvoetbalschool in 2018

De eerste beide edities waren een groot succes! Bij de laatste training waren meer dan 60 meiden van "de Boys" en uit de regio aanwezig bij een intensieve en gezellige trainingsavond op het hoofdveld van vv Harkemase Boys. Op vrijdag 14 december om 18:00 staat de laatste editie van dit kalenderjaar op het programma en het belooft uiteraard weer een leuke en gezellige avond te worden.Heb je talent of voetbal je gewoon lekker voor je plezier? Speel je bij de Boys of ergens anders? Geen probleem, we willen graag alle meiden in de regio in de gelegenheid stellen om eens per maand deel te nemen aan deze meidenvoetbalschool van vv Harkemase Boys. Het doel hiervan is om alle deelnemers met plezier deel te laten nemen aan een aantal hoogintensieve trainingsvormen. Dit alles onder begeleiding van ervaren trainers én speelsters van ons MO17-1 team op het hoofdveld van vv Harkemase Boys.Aanmelden...

Lees verder »