Aankondiging actie voor Jemen door jeugdclubs Moarre Ljussens

De jeugdclubs gaan in samenwerking met de Menorah-commissie 24 uur in actie voor het goede doel.“het glazen huis”Van vrijdag 14 december 17.00 uur tot zaterdag 15 december 17.00 uur gaan we in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Jemen. De jongeren worden 24 uur opgesloten in het Glazenhuis/de Gearkomst.Het goede doel waar we voor gekozen hebben is de stille oorlog in Jemen. Er heerst daar een zeer ernstige voedselcrisis. Door de allesvernietigende oorlog dreigen 8,4 miljoen Jemenieten van de honger te sterven. Voor meer informatie kunt kijken op: https://metterdaad.eo.nl/jemenHieronder volgt het programma met de onderdelen waarbij u/jij van harte uitgenodigd bent:17.00 uur – 17.15 uur Opsluiting jongeren in de Gearkomst19.00 uur- 20.00 uur Kerstbingo voor de kinderen van de basisschool.- 3 rondes met prachtige prijzen en nog een superronde.- de ouders mogen erbij blijven, maar dat hoeft niet, er zijn voldoende jongeren om de kinderen te helpen...

Lees verder »