Kerstactiviteiten in Doarpskeamer ED Akkrum

AKKRUM – Doarpskeamer ED in Akkrum organiseert op vrijdag 21 december een activiteitenmiddag in het kader van de kerstdagen. Deelnemers kunnen creatief bezig zijn. De bedoeling is dat er een versiering voor in de kerstboom wordt gemaakt. Naar voorbeeld kan een kerstengel uit vilt worden geknipt. Deelnemers moeten een minimum leeftijd van zes jaar hebben. Er geldt geen maximumleeftijd. Ook volwassenen zijn hartelijk welkom. Wel een schaar meenemen. Vanwege de beperkte ruimte is het handig als deelnemers zich opgeven via de mail: doarpskeamer.ed@gmail.com. Nieuwjaarsbijeenkomst Bovendien start Doarpskeamer ED het nieuwe jaar met een feestelijke open middag op vrijdag 4 januari 2019. Om elkaar de beste wensen te geven, goede voornemens uit te wisselen en vooral elkaar even te ontmoeten en vrolijk met elkaar zijn. Tussen 14.00 en 16.00  uur is iedereen van harte welkom. Ook op de wekelijkse inloopmiddag op dinsdag is iedereen hartelijk welkom. Tussen 14.00 en 17.00 uur...

Lees verder »