De geheime slaap en inpakplaats van Sinterklaas

Deze dagen kom je op allerlei plaatsen Sinterklaas tegen met zijn zwartepieten in hun mooi gekleurde jassen,kijk ze zijn druk in de weer om cadeautjes in te kopen en deze te bezorgen bij kind en volwassen.Als fotograaf van RTV NOF kun je dan ook elke dag met prachtige opnames thuiskomen,al kijkend naar die foto’s begin je vanzelf te dagdromen.Zou er ook een cadeau voor mij tussen zitten vraag ik me af?Ik betrap me hier zelf op en denk doe niet zo maf.Toch wil ik het weten en ga daarom naar Dokkum, want daar ligt de pakjesboot,aangekomen zie ik hem al liggen, met al z’n vlaggen en vaandels in het rood.Eénmaal aan boord zie ik dat het een drukte is van jewelste,het lijkt wel topsport, allemaal willen ze zijn, de snelste.Is er ook iets voor mij bij, want die vraag krijg ik maar niet uit mij gedachten,na het stellen van de...

Lees verder »