Zondag 16 december voedselbank actie bij sc Heerenveen

HEERENVEEN – Samen met supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan organiseert sc Heerenveen een kerstactie voor de Voedselbank Heerenveen. De bedoeling is om houdbaar voedsel in te zamelen voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht op 16 december. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. De afgelopen jaren was de inzamelingsactie voor de wedstrijd een groot succes en daarom zetten we de traditie graag voort. Sjoerd Talsma, voorzitter van de Voedselbank, is zeer enthousiast over het feit dat er weer voedsel zal worden ingezameld. Daarnaast heeft hoofdsponsor GroenLeven 250 kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd op 16 december, zodat de cliënten van de Voedselbank deze wedstrijd kunnen bezoeken. De inzamelpunten voor voedsel worden ingericht bij ingang E, G, T, O, B en J, waar vrijwilligers het houdbare voedsel in ontvangst zullen nemen. De volgende artikelen zijn...

Lees verder »