Beleef een magische kerst in Museum Heerenveen

HEERENVEEN – Waar ga jij naartoe voor de ultieme kerstsfeer? Naar het museum natuurlijk! Van 11 december 2018 tot en met 6 januari 2019 komt de kerst tot leven in Museum Heerenveen. Het hele museum is in kerstsfeer gehuld, de tafels zijn gedekt, kerstbomen versierd en guirlandes sieren de schouwen in de statige kamers. Het familieprogramma tijdens de kerstvakantie zit boordevol knutselactiviteiten. Van 14 t/m 16 december staat de Kerstmarkt Heerenveen zelfs op de stoep van het museum. De kraampjes, foodtrucks en schaatsbaantje ‘klein Thialf’ maken de ultieme kerstbeleving compleet. In dit Heerenveense kerstweekend is het museum zelfs gratis toegankelijk. Kerstliefhebber kunnen dit jaar wederom hun hart ophalen in Museum Heerenveen. Het statige herenhuis en de aangrenzende oude school zijn voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervol kerstmuseum. In diverse zalen staan rijk versierde kerstbomen en kerstversiering. De tafels in de sfeerkamers zijn gedekt met het mooiste servies en winterse...

Lees verder »