Benefietconcert Piet Kok en ‘friends’ op ‘Jûn foar de Krystnacht’ in Sibrandahûs

Tijdens de jaarlijkse ‘Jûn foar de Krystnacht’ op zondagavond 23 december in Kloosterkapel Sibrandahûs staat dit jaar Piet Kok centraal. De Leeuwarder zanger-gitarist viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum als artiest. Tijdens deze speciale avond zullen ook een aantal muzikale vrienden van Kok hun opwachting maken, waaronder een paar leden van de band Briquebec en het duo Monad.De opbrengst van het benefietconcert, waarbij alle artiesten wellicht ook nog gezamenlijk zullen optreden, komt wederom geheel ten goede aan de stichting Make-A-Wish. Deze instantie laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling gaan. Het concert begint om 20.30 uur.Onmetelijke oeuvreKloosterkapel Sibrandahûs viert dit jaar haar zilveren jubileum, te weten het 25ste culturele seizoen. Maar er zijn altijd bazen boven bazen, zo bewijst Piet Kok die nu al een halve eeuw aan de weg timmert. In 1968 gaf hij zijn eerste echte optredens als zanger-gitarist. Tijdens het concert in Sibrandahûs doet...

Lees verder »