Opening nieuw Praxis Kollum

Woensdag morgen 5 dec werd de nieuwe Praxis geopende. De opening werd verricht door Edwin Boonstra en Dick Bonsing. Na weken van klussen is het zo ver wij willen iedereen van harte welkom heten bij Praxis Kollum.Voor heen Gamma bouwmarkt. Dit vieren we vier dagen lang met spectaculaire openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten. Met ruim 2440m² hebben wij de meest complete doe-het-zelf winkel in de buurt. Met de vertrouwde gezichten, een nog groter assortiment aan goede en voordelige producten, maar ook met veel handige services. Kom snel onze nieuwe winkel bezoeken.Speciale openingsweekTer ere van de opening van ons nieuwe filiaal vieren wij vier dagen feest! Van woensdag 5 december t/m zaterdag 8 december 2018 krijg je 25% korting op bijna alles! Deze actie geldt exclusief in onze nieuwe vestiging in Kollum. Bekijk ook onze speciale openingsfolder voor nog meer feestelijke acties.Tevens ook het afscheid van Dick Bonsing die er vele dienst...

Lees verder »