Seniorentrainers nemen afscheid van Zwaagwesteinde

In goed onderling overleg tussen de betrokkenen en de technische commissie is besloten dat de wegen van Klaas Zandberg (A-selectie) en Leo Boorsma (B-selectie) en Zwaagwesteinde na dit seizoen zullen scheiden. Zandberg heeft er dan drie seizoenen op zitten bij de hoofdmacht, Boorsma heeft vier seizoenen aan het roer gestaan bij de tweede selectie.In het eerste seizoen onder leiding van Zandberg werd er door de eerste selectie net naast een plek in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse gegrepen. In het tweede seizoen werd dit toetje wel behaald. Na een stroeve competitiestart werd er in het tweede seizoenshelft een periode gepakt die recht gaf op promotie/degradatievoetbal. Helaas bleek ONT uit Opeinde in de eerste knock-outronde een brug te ver.In het huidige seizoen is de doelstelling opnieuw om voor de bovenste plekken van de ranglijst mee te strijden. Qua stand lukt dit tot zover heel aardig alleen is het...

Lees verder »