UNIS Flyers zaterdag op bezoek bij Zoetermeer Panters

HEERENVEEN – Voor de UNIS Flyers staat er komend weekend maar één wedstrijd op het programma. De ploeg van coaches Mike Nason en Jacco Landman reist zaterdagavond naar Zoetermeer. De ontmoeting met Panters begint om 20.15 uur. Vorig weekend won UNIS Flyers beide duels. Van Chiefs Leuven werd met 6-3 gewonnen en van Mechelen Golden Sharks met 2-7. Nason is tevreden over beide winstpartijen. ,,We hadden meer goals moeten maken en we gaven een paar cadeautjes (lees: goals) weg. Sinterklaas kwam vroeg dit jaar,” grapt de coach. Vooral in de wedstrijd tegen Chiefs Leuven vond Nason dat zijn team de hele wedstrijd domineerde. ,,De uitslag van 6-3 vond ik geen goede weergave van de verhoudingen in de wedstrijd.” UNIS Flyers heeft in de BeNe-League de minste verliespunten en coach Mike Nason wil dat graag zo lang als mogelijk houden. ,,We hebben twee wedstrijden achterstand,” vertelt Nason over de ranking. “Die...

Lees verder »