Dit weekend in Rûnwei Sport

Zaterdag is Rûnwei Sport aanwezig bij de volgende wedstrijden: Be Quick Dokkum - Drachtster Boys (IJde Prins), VCR - VenV'68 (René Terpstra), FC Birdaard - WTOC (Wiebe de Boer) en VV Blija - Wardy (Jan Wagenaar). We bellen met Sybrand Grasdijk over de wedstrijd Jong FC Groningen - Harkemase Boys en trainer René van der Weij praat ons bij over VV Buitenpost - Flevo Boys. Tevens is er aandacht voor het tafeltennis. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Marcel Annema, Piet Douma en Klaas Kempenaar. Zondag zijn we bij De Walden - Warga met verslaggever Dikky Wijbenga en Geel Wit - Dronrijp met clubverslaggever Koos Molenaar. Daarnaast is er aandacht voor andere sporten en de tussenstanden op de andere velden. Presentatie en techniek door Lammert Brouwer en Bertus Hatzmann.Dit weekend in Rûnwei Sport

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...