Jubilarissen & vrijwilligers in het zonnetje

Dag van de vrijwilligers gevierd in Meckama State. We hebben een mooie vrijwilligersavond gehad waar een uitgebreid stamppotbuffet geserveerd werd. Hierna was er een bijzonder optreden van Manon Kroezen, met een try out voorstelling over dementie. Er zijn dit jaar net als vorig jaar maar liefst 8 jubilarissen, niet iedereen kon er vandaag bij zijn, zij krijgen dit op een ander moment. Dit is toch wel geweldig dat u zo trouw bent en dus al 12 ½ jaar, 25 jaar en zelfs 40 jaar vrijwilliger bent in Meckama State.Bij het 12 ½ jarig jubileum bieden we jullie de gedichtenbundel, Gisteren is Vandaag aan, dit is geschreven door Sonja Poelstra, zij is zelf ook werkzaam in Noorderbreedte. Dit bevat ontroerende gedichten over mensen die dementerend zijn, waar wij van kunnen leren.Douwe Dam 12 ½ jaarDouwe is voorzitter van de Stichting Vrienden van Meckama State, een functie die heel goed bij je...

Lees verder »