Problemen dreigen bij Unis Flyers door sluiting ijshockeyhal

HEERENVEEN – Er moet op korte termijn een oplossing komen voor de UNIS Flyers, nu ze niet langer kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen in de ijshockeyhal van Thialf. Als het de club er niet in slaagt om thuiswedstrijden te houden, moet de club zich terugtrekken uit de competitie. Dat zou het einde van UNIS Flyers betekenen, zegt voorzitter Henk Hoekstra. De club geeft aan dat de eerste thuiswedstrijd, zaterdag 15 december tegen HYC Herentals, moet worden uitgesteld. Hoekstra vindt het nu nog te vroeg om het over aansprakelijkheid te hebben, maar sluit niet uit dat ze dat later nog laten uitzoeken. “Alles is er nu eerst op gericht om een andere baan te vinden. We moeten ijs hebben.” Hoekstra is met het bestuur hard op zoek naar alternatieven, maar het lijkt vooreerst moeilijk om een geschikte baan te vinden. Groot probleem met trainen en spelen De spelers kunnen voorlopig trainen...

Lees verder »