SC Veenwouden wil punten pakken tegen TONEGO

Zaterdag is alweer de een na laatste wedstrijd voor de winterstop. SC Veenwouden krijgt TONEGO uit Luttelgeest op bezoek. Voor de blauwwitte formatie uit Feanwalden is dit een cruciale wedstrijd om aansluiting met de middenmoot te houden. Er wordt om 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Daan van Gulik afgetrapt. Onze Pupil van de Week is Timo Bok van onze JO-10.Voor SC Veenwouden is het zaterdag erop of eronder. Het trainersduo Van Zwol en Van Zwol is zich er bewust van dat hun team zaterdag alles uit de kast moet halen voor een goed resultaat. Daarvoor is het gewenst dat een aantal spelers ontslagen worden uit de ziekenboeg. Het aantal blessures is de eerste seizoenshelft helaas veel te hoog. Hierdoor kan het trainersduo nooit met dezelfde 11 spelers het veld betreden. Afgelopen zaterdag moesten Sybrand de Graaf en Leo Bosma uit de B-selectie hun opwachting maken in de hoofdmacht. Dat...

Lees verder »