Triumphera verliest van Blok´87

Afgelopen donderdag moest Triumphera ds1 tegen Blok’87 uit Drachten. Blok’87 stond 1 plaats onder Truimphera. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.Coach en trainer Jan Hamstra begon met Lieneke en Marijn op de bank. Atje raakte vorige week geblesseerd aan haar vinger en zal de komende weken nog herstellende zijn, Greetje is ook nog steeds geblesseerd.In de eerste set begint Triumphera onrustig dit zorgt voor een 2-5 achterstand, Triumphera herpakt zich weer even en weet wat punten binnen te halen. Toch weet Blok’87 de voorsprong te behouden en wint de eerste set met 17-25.De tweede set begint coach Jan Hamstra de opstelling als volgt: Lieneke neemt na haar welverdiende vakantie de positie middenaanvaller weer over van Femke. Femke schuift door naar de buiten positie van Jildau. De rest van de opstelling blijft hetzelfde. Triumphera weet de set te beginnen met een voorsprong door een mooie aanval van Femke, blok van...

Lees verder »