Be Quick Dokkum doelpuntloos gelijk tegen Drachtster Boys

Na een eerste helft zonder echte hoogtepunten,volgde een levendige tweede helft met kansen voor beide doelen. De wedstrijd bleef onbeslist en dat deed uiteindelijk wel recht aan het wedstrijdbeeld over de volle negentig minuten.In de eerste helft waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Drachtster Boys had iets meer balbezit en voetbalde iets gemakkelijker, maar echte kansen werden niet gecreëerd. Vlak voor rust soleerde Be Quick verdediger Aron Beintema fraai langs een aantal spelers en zijn knappe afstandsschot verdween maar net over het doel van keeper Emile Peters.In de tweede helft kwam de wedstrijd echt los en werden veel meer risico’s genomen. Be Quick aanvaller Frits Veenema kreeg al vrij snel een prima kans, maar zijn inzet verdween naast het doel. Nog in dezelfde minuut had het ook 0-1 kunnen zijn, maar de gasten wisten de mogelijkheid vanaf de rechterkant niet te benutten. In de zestigste minuut was Jan Jaap...

Lees verder »