Heren Triumphera pakken volle winst in spannende wedstrijd

Afgelopen donderdag speelden de heren van Triumphera in de Van der Bij Hal een kraker van een wedstrijd tegen AVIOS. De ploeg uit Twijzelerheide werd na een pittige wedstrijd met 4-0 verslagen. Het begin van de wedstrijd liet dat eerst niet blijken, de eerste twee sets gingen redelijk eenvoudig naar de thuisploeg.De derde set daarentegen kende een slechte start waarbij de Kollumers steeds achterliepen. Kenmerkend was dat de ploeg beef knoken om de setwinst binnen te halen. Waar het begin van de derde set veel te nonchalant werd gespeeld, kwam daarna een fase waarin werd geknokt veel ieder punt. De set kende een achterstand van 7 punten, dus moest er hard worden gewerkt.Pas richting het einde van de set kwam beide teams in evenwicht. AVIOS had echter wel telkens 1 punt voorsprong. In de slotstrijd om de setwinst ontstond een prachtig volleybalgevecht. Punten gingen voer en weer maar de beslissende...

Lees verder »