The Beatles Sessions en Street Fighting Men in Badhûs

Vrijdagavond was er in Badhûs een tribute aan twee van de grootste bands uit de geschiedenis: The Beatles en The Rolling Stones. De tribute werd uitgevoerd door The Beatles Sessions en Street Fighting Men. Beide bands gaven een schitterende show, het was een feest van herkenning. The Beatles Sessions - biografieThe Beatles Sessions is een vijfkoppige tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles. Toen The Fabulous Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatle-mania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool. Sinds december 2016 toert deze Beatles-tributeband langs poppodia, (muziek)cafés en theaters. De band zou een eenmalig optreden doen, maar de reacties op hun ode aan The Beatles viel in goede smaak en sindsdien is de...

Lees verder »