Trainer Dirk Pieter Boersma verlengt bij VCR

Ondanks de nog tegenvallende resultaten is iedereen binnen VCR tevreden over de samenwerking met de debuterende hoofdtrainer en oud Geastmer Dirk Pieter Boersma. De trainer/coach van de momenteel drager van de rode lantaarn in de vierde klasse B, ziet voldoende potentie en vooruitgang in de spelersgroep.Voetballend gezien kunnen de oranjehemden bijna met ieder team de strijd aan, maar het ontbreekt het team momenteel aan scorend vermogen, getuige ook de pas negen voordoel punten in haar tien duels. Met dit aantal heeft VCR ook de minst productieve voorhoede in de vierde klasse B. Echter zien zowel de trainer, de vereniging, het hoofdbestuur i.s.m. de technische commissie en de spelersgroep een verdere samenwerking wel zitten. En derhalve zullen Dirk Pieter Boersma en VCR haar samenwerking nog minimaal met een seizoen (2019/2020) voortzetten.Trainer Dirk Pieter Boersma verlengt bij VCR

Lees verder »