Auto beschadigd aangetroffen aan Het Meer

HEERENVEEN – Aan het Meer in Heerenveen heeft iemand schade veroorzaakt aan de auto van Maya Toonstra. Mogelijk is de schade het gevolg van een aanrijding. De veroorzaker is echter vergeten dit te melden bij de eigenaresse van het beschadigde voertuig. Maya Toonstra: ,,Zijn er toevallig mensen die dit weekend iets opvallends hebben gezien aan het begin van Het Meer in Heerenveen ter hoogte van Uitzendbureau Werktijd? Bij het thuiskomen zondagochtend ben ik er achter gekomen dat een deel van de voorkant van mijn auto volledig gedeukt is en er een behoorlijk gat in  de voorband zit van mijn rode Citroën DS3. Ik heb inmiddels aangifte gedaan, maar hoor het graag als iemand nieuws heeft, alvast bedankt!”. Mocht u iets gezien hebben dan kunt u een mailtje sturen naar bergsma1985@hotmail.com

Lees verder »