Nieuw in de wereldwinkel in Kollum

Op zoek naar een bijzonder cadeau?!Sinds kort zijn er nieuwe producten in de wereldwinkel. Uit Mexico: kunstzinnige en expressieve aardewerken beelden.Handwerk, veelal door vrouwen vervaardigd. Uit Burkina Faso: bronzen beelden op traditionele wijze gemaakt. Met aandacht voor symboliek. Uit Cambodja : unieke, kleurrijke en duurzame smateria-tassen. Gerecycled van plastic en restmateriaal. Uit Azie:Timeboo- horloges, gemaakt van bamboe met leren bandjes in verschillende kleuren. Geheel eigen stijl.Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het zeker de moeite waard om eens bij de wereldwinkel binnen te lopen. Kerststallen uit verschillende landen, kerstkaarten en "stralende sterren" kunt u daar vinden. Kerstpakketten op maat gemaakt en in verschillende prijsklasse zijn verkrijgbaar. Bijzondere geschenken waar u de ander blij mee maakt! U kunt de wereldwinkel vinden in het Gezondheidscentrum aan de Voorstraat 11 in Kollum.Alle dagen geopend van 9.00 uur - 16.30 uur. Gesloten op zaterdag/ zondag, maandagmorgen en van 12.00u.- 13.30u.Nieuw in de wereldwinkel...

Lees verder »