Gezellige drukte op kerstmarkt in Heerenveen

HEERENVEEN – Het was zaterdag ondanks de kou gezellig druk op de kerstmarkt in het centrum van Heerenveen. Kerstkraampjes, entertainment, en stands met lekkernijen zijn nog maar een paar elementen die de kerstmarkt op zaterdag en zondag te bieden heeft. Verspreid door het centrum is er volop live entertainment. Op het Ernst van harenplein staan de welbekende  houten kersthuisjes waar de jaarlijkse kerstaankopen gedaan kunnen worden. Ook zijn er stalletjes, waar culinaire hoogstandjes worden verkocht en zijn er uiteraard kinderactiviteiten zoals een draaimolen en een ijsbaan. Er is een Kerstman, glühwein, een levende kerststal en de Bratwurstzanger is ook weer van de partij. Dit weekend bruist het centrum van Heerenveen, zowel in de winkels als daarbuiten en is alles volledig in kerstsfeer. Zondag is de kerstmarkt geopend vanaf 13.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er tevens volop gezelligheid bij de horeca op de Oude Koemarkt. Hier kunt u terecht voor...

Lees verder »