Mega Vrije Piraten Festival Quatrebras gigantisch succes

De verwarmde feesttent in Noardburgum was zaterdagavond met zo'n vijfduizend mensen stijf uitverkocht voor het Mega Vrije Piraten Festival 2018. De artiestenavond behorende bij de traditionele eindjaarsuitzendingen van deze groep radiomakers werd vanwege het toenemende succes voor het eerst op deze nieuwe lokatie gehouden. 'Logistiek en qua capaciteit en veiligheid kan het feest hier nog beter uit de voeten', aldus de organiserende Vrije Piraten. Het publiek zag een prachtige show gepresenteerd door DJ Marcel de Vries. De muziek tijdens het Mega Vrije Piraten Festival kwam van o.a. Belinda Kinnaer, Jelle B, Jan & Anny, Gaatze, Lesley Williams, Ancora, Snollebollekes, Jannes en als afsluiter Mooi Wark.Tot en met oudjaarsdag kun je in Noord-Oost Friesland nog luisteren naar de Vrije Piraten. Ook kun je luisteren via de RTV NOF app op je telefoon of FM 104.0 en RTV NOF FM 105.8 & 107.3. Streekomroep RTV NOF verzorgde tijdens het festival in de tent in Quatrebras...

Lees verder »