Begin het nieuwe jaar met voorlezen!

HEERENVEEN – De eerstvolgende BoekStart- inloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen is op 4 januari vanaf 10.00 uur. Deze ochtend is vrij toegankelijk en we beginnen met voorlezen. Ontwikkeling Een goed voornemen voor 2019 is om uw kind(eren) te gaan voorlezen. Uit onderzoek is gebleken dat hoe eerder je begint met spelenderwijs een boekje lezen, hoe meer effect het heeft op de ontwikkeling van je kind. In de bibliotheek vertellen wij hierover graag meer. Ook in 2019 hebben we de eerste vrijdagochtend van de maand een BoekStart-inloopochtend bestemd voor kinderen van 0-3 jaar samen met hun (groot)ouders. Tijdens de BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en er wordt voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig,...

Lees verder »