Be Quick Dokkum zoekt Hoofdtrainer Vrouwen

CSV Be Quick Dokkum is met ingang van het seizoen 2019-2020 op zoek naar een Hoofdtrainer voor de Vrouwenselectie. Hij of zij gaat meebouwen aan de verdere ontwikkeling van de speelsters en het team en nieuwe successen voor de Be Quick Vrouwen.Be Quick Dokkum is een bloeiende en ambitieuze voetbalvereniging waar het Vrouwenvoetbal al decennia een belangrijke positie inneemt. Bij een recente telling was Be Quick de club met de meeste vrouwelijke leden in Fryslân. Het eerste Vrouwenteam van Be Quick momenteel 2ste Klasse KNVB en het tweede team speelt 3de Klasse KNVB. De A-selectie bestaat momenteel uit een mix van ervaren krachten en talenten uit de opleiding. Doelstelling van de vereniging is om uit te komen in de 1ste Klasse KNVB.Er is recent een Vrouwenbeleidsplan opgesteld waar met veel energie aan wordt gewerkt door de speelsters, staf, Technische Commissie in samenwerking met de jeugdafdeling. Be Quick is op zoek...

Lees verder »