Dames Triumphera knokken zich naar de winst

In de drukbezette Van der Bijhal ontving Triumphera dames 1 afgelopen donderdag het uit Harkema afkomstige HVC-WH 2. Het was een spannende avond, op alle drie de velden liepen de eerste wedstrijden van de avond uit. Ploegen waren aan elkaar gewaagd, de vijfsetters volgden elkaar op. De formatie van trainer/coach Jan Hamstra kon dan ook pas na half tien starten met de wedstrijd.En die start was stroef. Persoonlijke fouten en onduidelijke communicatie in het veld, zorgden ervoor dat het geroutineerde HVC-WH al snel op voorsprong kwam. De thuisploeg wist zich echter goed te herstellen en kreeg weer meer controle over het eigen spel. De pass werd beter verzorgd en de aanval tactischer ingestoken. Dit leverde een serie punten aan de zijde van Triumphera op. Als vervolgens ook blokkerend en met de serve een aantal punten wordt gescoord, kan de winst hen niet meer ontgaan in deze eerste set: 25-18.Coach Hamstra...

Lees verder »