Marjolein Sulter voorzitter RvC Thús Wonen

Op donderdag 10 januari heeft de Raad van Commissarissen van Thús Wonen Marjolein Sulter-Zeinstra benoemd tot voorzitter. Marjolein Sulter maakt al sinds januari 2015 deel uit van de raad en heeft nu het stokje overgenomen van Klaas Stol. De raad verwoordt de keuze voor Marjolein als volgt: “Thús Wonen is er voor de huurders in haar werkgebied. Dat staat ook voor ons als raad centraal. Om dat goed te kunnen doen is het van belang om in verbinding met de omgeving van de organisatie toezicht te houden. De benoeming van Marjolein sluit naadloos aan bij deze zienswijze.”Marjolein Sulter woont met haar gezin al vijftien jaar in Dokkum en kent de regio goed. Sinds de jaren negentig werkt ze als juridisch adviseur voor diverse non-profitorganisaties. De volkshuisvesting heeft haar speciale belangstelling: ze maakt onder andere deel uit van de Raad van Commissarissen van Elkien. Ze kent de ontwikkelingen in de branche:...

Lees verder »