FVVK toernooi in de van der Bij Hal Kollum

Zaterdagmorgen 12 januari werd er weer volop gevoetbald door de jeugd JO11 , JO12 en JO13 in de van der Bij Hal te Kollum. De organisatie was in handen van V.V. Kollum.Nadat we in 1988 voor de eerste keer zijn begonnen met de het organiseren van een onderling zaalvoetbaltoernooi tussen de vier voetbalverenigingen in Kollumerland. (vv Friese Boys, vv Kollum, vv De Lauwers en vv WTOC). De organisatie organiseert in de voetballoze wintermaanden een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugdspelers van de verschillende verenigingen.Op die manier kunnen de jeugdspelers toch actief blijven en hun technische vaardigheden verbeteren. Nog steeds mag het FVVK toernooi zich verheugen in een grote populariteit. Het bestuur hoopt nog vele jaren dit toernooi te kunnen organiseren. De gemeentelijke herindeling heeft hier geen invloed op!Onze jeugdspelers kunnen in de sporthallen van Kollum en Kollumerzwaag, hun kwaliteiten in de zaal laten zien. Er zaten weer veel ouders op de tribunes...

Lees verder »